Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші враження від нового BMW 1-Series

Баварці нарешті змінили концепцію свого найменшого хетчбека на ім҆ я 1-Series. Очікуваний перехід на передній привід багато хто сприймає негативно і ми в тому числі, але платформа від MINI, яку планується використати, зарекомендувала себе дуже позитивно; це дасть змогу BMW 1-Series конкурувати з найкрашим представником С-класу - VW Golf. Водночас, базова ціна на одиничку стартуватиме від 25 тисяч євро, що ніяк не вписується в рамки бюджетного хетчбека.

Перші два покоління BMW 1-Series мали задній привід за рахунок чого суттєво вирізнялися на фоні конкурентів. Але згодом німецький виробник вирішив збільшити продажі на ринках, де головним чином очікують якісні передньопривідні хетчбеки. Тож для досягнення своїх цілей баварці презентували нове покоління 1-Series, яке має розширити кількість клієнтів, які звикли до більш практичної компоновки компактних автомобілів. Завдяки використанню нової платформи габаритні розміри новачка підросли по всім напрямкам крім довжини, яка зменшилась всього на 5 мм. В результаті вдосконаленнь збільшилась пасажиромісткість заднього ряду та зріс об҆ єм багажного відсіку.

Інтер҆ єр BMW 1-Series отримав безліч сучасних технологій та архітектуру від старших моделей бренду. Мультимедійна система с сенсорним екраном поцентру торпедо трохи повернута в сторону водія, що в цілому покращює ергономіку. Якість матеріалів оздоблення дещо ліпша ніж у попередника але не дотягує до преміум рівня.

Лінійка моторів для одинички скадається як з дизельних так і бензинових силових агрегатів. Базові мотори мають три циліндра та ідентифікуються як 118i та 116d. Обидва 3-циліндрові силові установки мають об҆ єм 1,5 літри, бензиновий розвиває 140 к.с. а дизельний 115 к.с. Для цих двигунів характерна низька витрата пального та помірні технічні характеристики. З іншого боку, передбачені 4-циліндрові мотори потужністю від 150 до 250 к.с. Дизельна версія 120d може комплектуватися повним приводом xDrive.

В Європі BMW 1-Series презентовано в одній з трьох модифікацій SE, Sport та M Sport. Для кожної з версій є власний перелік опцій та обладнання, адже пакетні машини коштують менше за ті що повністю зібрані на конфігураторі. Згодом очікується поява топової M135i, яка буде конкурувати з VW Golf R, Audi S3 і Mercedes-AMG 35. Під капотом топової одиничкі буде лише 4-циліндровий бензиновий двигун з подвійним наддувом, ера 6-циліндрових моторів для хетчбека нажаль закінчилась…

 

29.05.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші враження від нового BMW 1-Series

Політика конфіденційності